• Algemene info beleid deelname teams aan toernooien

   - Alle competitie spelende jeugdteams van VV Peize nemen aan het einde van het reguliere competitie-voetbalseizoen tenminste deel aan 1 jeugdvoetbaltoernooi buiten Peize;

  - Alle betreffende jeugdteams van VV Peize nemen aan het einde van het reguliere competitie-voetbalseizoen tenminste deel aan het eigen VV Peize PLUS De Weerd Jeugdtoernooi 2020 (dit seizoen zijn dat alle teams t/m JO11 evt. aangevuld met 4x4 teams en MO13).

  • Algemene info over toernooien

  Voor het seizoen 2019-2020 gaan we weer opzoek naar toernooien voor onze jeugdteams.

  Op welk toernooi speel je?
  De toernooien die vastgelegd zijn kan je lezen op pagina uittoernooien. Bekijk deze pagina regelmatig, want als er een toernooi is bevestigd wordt het toernooi op deze pagina geplaatst. Uiteraard ontvangt de leider een e-mailbericht van de toernooicommissie van elk bevestigde deelname.

  Welke toernooien zijn er?
  Ook staat op de pagina uittoernooien een bestand van toernooiuitnodigingen die we als VV Peize hebben ontvangen. Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de toernooicommissie weten via een e-mailbericht. Dan proberen we het team in te schrijven als deelnemer.

  VV Peize PLUS De Weerd Jeugdtoernooi 2020 op 6 juni 2020
  Op zaterdag 6 juni 2020 organiseren wij (VV Peize) weer ons (jaarlijkse) vv Peize Plus de Weerd Jeugdtoernooi 2020 voor JO8, JO9, JO10 en JO11, teams (evt. komende editie aangevuld met 4x4 teams en MO13). Meer informatie hierover kun je lezen op pagina VV Peize PLUS De Weerd Jeugdtoernooi 2020.

  Heb je vragen, stel ze gerust.

  Uittoernooicommissie                   VV Peize Plus De Weerd Jeugdtoernooi
  Robert Jonkers & Gert Ebels     Eric Berghuis
  E: toernooien@vvpeize.nl        E: e_berghuis@ziggo.nl

  Manier van werken
  De 'procedure' is, zoals hieronder beschreven:

  VV Peize ontvangt diverse uitnodigingen voor deelname aan toernooien en/of informeert zelf naar toernooien. Alle toernooien-uitnodigingen worden geplaatst op de website, zie 'Aanbieders toernooien' op de pagina uittoernooien
  De leiders worden regelmatig gewezen op de uitnodigingen en kunnen dan zelf hun toernooi(en) uitzoeken en doorgeven aan de toernooicommissie.
  De toernooicommissie schrijft het team in en vraagt om een bevestiging van deelname.
  Bij een definitieve bevestiging van deelname van de organiserende vereniging wordt de leider op de hoogte gebracht, het toernooi wordt opgenomen in het 'Overzicht Toernooien'.
  Aan de organiserende vereniging wordt gevraagd om informatie m.b.t. het toernooi te sturen naar de toernooicommissie. De ontvangen toernooi informatie wordt doorgestuurd naar de leider/trainer van het VV Peize team.
  NOOT: De meeste toernooi informatie (bv. definitief speelschema) wordt vaak pas één of twee weken voor aanvang van het toernooi naar de toernooicommissie gestuurd. Dit i.v.m. met mogelijke wijzigingen in het speelschema.

  Toernooien die inschrijfgeld vragen
  VV Peize vergoedt in principe geen kosten van toernooien. Twee redenen, VV Peize rekent zelf ook geen vergoeding voor zijn toernooien en als we het bij de één team toestaan dan scheppen we een precedent voor andere teams en dan lopen de kosten aardig op.

  Inschrijven jeugdtoernooien = deelnemen!
  VV Peize heeft voor zijn jeugdteams een aantal toernooien vastgelegd. Het organiseren van een toernooi kost veel inspanningen, tijd en geld. Ver van tevoren worden de deelnemende ploegen uitgenodigd. Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi is zowel voor overige deelnemende teams alsook voor de organisatie van het betreffende toernooi behoorlijk vervelend. Zomaar afzeggen is dan ook uit den boze! Aanmelden voor een toernooi betekent deelnemen! Uiteraard kan er helaas een keer sprake zijn van "bijzondere" omstandigheden", waardoor deelname toch niet kan plaatsvinden. Indien een team toch verhinderd is, laat dit dan tijdig weten!

  Evaluatie en de rol van de leider/trainer
  De uittoernooicommissie houdt bij hoe de bezochte toernooien zijn verlopen. Aan de hand hiervan wordt bekeken of het toernooi het daaropvolgende jaar opnieuw wordt bezocht door een team van VV Peize. De leiders/trainers informeren de uittoernooicommissie over het bezochte toernooi (organisatie, begeleiding, verzorging, prijzen, poule-indeling, enz.).

  Zelf een toernooi regelen en aanmelden......
  Dat kan ook, maar s.v.p. aanmelden via de uittoernooicommissie. Er zijn genoeg leiders/trainers die zeer goede contacten hebben met andere verenigingen en binnen 'no time' een toernooi geregeld hebben. Prima......, niets mis mee. Maar wel s.v.p. info. spoedig doorgeven aan de toernooicommissie, zodat wij jullie dan inschrijven en voordat een dubbele inschrijving o.i.d. gebeurt en het actueel houden van het 'Overzicht Toernooien'.

  Naar een toernooi in het buitenland......
  Soms gaan één of meerder teams naar een toernooi in het buitenland. Er zijn een aantal professionele aanbieders van buitenlandse toernooien. Mail daarvoor naar toernooien@vvpeize.nl.
  Zelf regelen
  De uittoernooicommissie regelt deze toernooien niet, omdat de leider/trainer zelf keuzes moet maken m.b.t. o.a. de huisvestiging en vervoer. Tevens zijn er waarschijnlijk kosten aan verbonden, die moeten betaald worden door het team, daar kan/wil VV Peize geen rol in spelen. Ook in dat geval graag spoedig doorgeven aan de uittoernooicommissie.

  Team van VV Peize uitnodigen?
  Wilt u een VV Peize team uitnodigen voor een toernooi? Stuur een e-mail met de uitnodiging naar de uittoernooicommissie (toernooien@vvpeize.nl). De uitnodiging wordt doorgespeeld en besproken en u ontvangt z.s.m. antwoord.

  HANDIG OM TE WETEN
  Echt geen toernooi willen spelen...!!
  Wil je als leider/trainer van een jeugdteam van VV Peize echt geen toernooi spelen, geef dat z.s.m. (met redenen) door aan de toernooicommissie. Dan wordt er ook niets geregeld/vastgelegd voor dat desbetreffende team.