• Sponsor zijn bij v.v. Peize

  In 2021 is v.v. Peize met een nieuw kledingplan gestart. Tegelijkertijd is ook invulling gegeven aan een nieuw sponsorplan. Dit heeft gezamenlijk geresulteerd in fraaie en zelfontworpen wedstrijdkleding met daarop uitingen van de hoofdsponsor van de club, de hoofdsponsor jeugd en de rug- en mouwsponsoren. De kledingsponsoren hebben ook één of meer reclamebord(en). Als sponsor ondersteunt u v.v. Peize in het realiseren van haar maatschappelijke - en voetbaldoelstellingen.

  Als sponsor krijgt u ook wat terug. Zichtbaarheid binnen v.v. Peize via kleding, borden, website en straks ook in het nieuwe gebouw. Zichtbaarheid in het dorp Peize en tot in de omgeving waar een uitwedstrijd wordt gespeeld. Met de sponsoruitingen hopen we meer onderlinge B2B contacten tot stand te brengen én de Peizer gemeenschap in contact te brengen met u als leverancier. Voor die B2B contacten en het vertier proberen we minimaal 1x per jaar een bijeenkomst te organiseren voor de sponsoren. De eerstvolgende is op 11 november a.s. met Hans Nijland als speciale gast en spreker.

  Sponsoring kan zowel zakelijk als privé. De diverse mogelijkheden van sponsoring vindt u in het hieronder. Heeft u andere (creatieve) sponsorideeën laat het ons dan weten!
  De lijst met de huidige sponsoren van v.v. Peize vindt u hier

  Kledingsponsor
  Deze posities liggen op dit moment vast voor een bepaalde periode, maar in de toekomst zullen zich weer nieuwe mogelijkheden voordoen. Naast de zichtbaarheid op de kleding, is een kledingsponsor ook zichtbaar langs het veld.
  Geïnteresseerd in het kledingsponsorschap en wilt u meer weten? Klik dan hier.

  Bordsponsor
  Voetbal kijken en tegelijk uw bedrijf zichtbaar langs de lijn terug zien? Dat kan met een reclamebord. Een reclamebord kost EUR 250 ex. BTW per seizoen + de eenmalige aanmaakkosten van het bord.
  Wilt u ook reclamebord bij v.v. Peize hebben? Klik dan hier.

  Commerciële Club Peize (CCP)
  U wilt zakelijk wat doen bij v.v. Peize, maar vindt kledingsponsoring of een reclamebord wat te veel van het goede? Dan is de CCP zakelijk wel de juiste plek voor u. Voor EUR 100 ex. BTW per seizoen bent u lid en ondersteunt u specifiek de jeugd van v.v. Peize.
  Lid worden van de CCP? Klik hier.

  Wedstrijdsponsor
  Informatie volgt later

  Club van 50
  Privé een steentje bijdragen aan onze mooie club? Dat kan via de Club van 50. Met een jaarlijkse bijdrage van EUR 50 ondersteunt u dan specifiek de jeugd van v.v. Peize.
  Lid worden van de Club van 50? Klik hier.

  Uw eigen creatieve sponsoring idee
  Heeft u andere, creatieve, sponsorideeën? U bent van harte welkom om uw idee met ons te delen. Dan kunnen we in gezamenlijkheid kijken of we uw idee kunnen invoeren bij v.v. Peize.
  Voor uw eigen ideeën klik hier

rfwbs-slide