• Toernooien
  • Algemene info 

   Voor het seizoen 2018-2019 gaan we weer opzoek naar toernooien voor onze jeugdteams.

   Op welk toernooi speel je?
   De toernooien die vastgelegd zijn kan je lezen op pagina uittoernooien. Bekijk deze pagina regelmatig, want als er een toernooi is bevestigd wordt het toernooi op deze pagina geplaatst. Uiteraard ontvangt de leider een e-mailbericht van de toernooicommissie van elk bevestigde deelname.

   Welke toernooien zijn er?
   Ook staat op de pagina uittoernooien een bestand van toernooiuitnodigingen die we als VV Peize hebben ontvangen. Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de toernooicommissie weten via een e-mailbericht. Dan proberen we het team in te schrijven als deelnemer.

   PLUS De Weerd Jeugdtoernooi op 1 juni 2019 in Peize
   Op zaterdag 1 juni 2019 organiseren wij (VV Peize) weer haar jaarlijkse PLUS De Weerd Jeugdvoetbaltoernooi voor JO8, JO9, JO10, JO11, MO11 en JO12 teams. Meer informatie hierover kun je lezen op pagina PLUS De Weerd Jeugdtoernooi.

  Heb je vragen, stel ze gerust.

  Uittoernooicommissie VV Peize    PLUS De Weerd toernooi te Peize
  Robert Jonkers & Gert Ebels              Eric Berghuis
  E: toernooien@vvpeize.nl                 E: jeugdtoernooi.vvpeize@gmail.com

  Manier van werken
  Met ingang van het seizoen 2018-2019 is de procedure, zoals hieronder beschreven:

  VV Peize ontvangt een uitnodiging voor deelname aan een toernooi en/of informeert zelf naar toernooien. Alle toernooien-uitnodigingen worden geplaatst op de website, zie 'Aanbieders toernooien' op de pagina uittoernooien
  De leiders worden regelmatig gewezen op de uitnodigingen en kunnen dan zelf hun toernooi(en) uitzoeken en doorgeven aan de toernooicommissie.
  De toernooicommissie schrijft het team in en vraagt om een bevestiging van deelname.
  Bij een definitieve bevestiging van deelname van de organiserende vereniging wordt de leider op de hoogte gebracht, het toernooi wordt opgenomen in het 'Overzicht Toernooien'.
  Aan de organiserende vereniging wordt gevraagd om informatie m.b.t. het toernooi te sturen naar de toernooicommissie. De ontvangen toernooi informatie wordt doorgestuurd naar de leider/trainer van het VV Peize team.
  NOOT: De meeste toernooi informatie (bv. definitief speelschema) wordt vaak pas één of twee weken voor aanvang van het toernooi naar de toernooicommissie gestuurd. Dit i.v.m. met mogelijke wijzigingen in het speelschema.

  Toernooien die inschrijfgeld vragen
  VV Peize vergoedt in principe geen kosten van toernooien. Twee redenen, VV Peize rekent zelf ook geen vergoeding voor zijn toernooien en als we het bij de één team toestaan dan scheppen we een precedent voor andere teams en dan lopen de kosten aardig op.

  Inschrijven jeugdtoernooien = deelnemen!
  VV Peize heeft voor zijn jeugdteams een aantal toernooien vastgelegd. Het organiseren van een toernooi kost veel inspanningen, tijd en geld. Ver van tevoren worden de deelnemende ploegen uitgenodigd. Het niet verschijnen op een ingeschreven toernooi is zowel voor overige deelnemende teams alsook voor de organisatie behoorlijk vervelend. Afzeggen is uit den boze! Aanmelden voor een toernooi betekent deelnemen! Uiteraard kan er helaas een keer sprake zijn van "bijzondere" omstandigheden", waardoor deelname toch niet kan plaatsvinden. Indien een elftal toch verhinderd is, laat dit dan tijdig weten!

  Evaluatie en de rol van de leider/trainer
  De toernooicommissie houdt bij hoe de bezochte toernooien zijn verlopen. Aan de hand hiervan wordt bekeken of het toernooi het daaropvolgende jaar opnieuw wordt bezocht door een team van VV Peize. De leiders/trainers informeren de toernooicommissie over het bezochte toernooi (organisatie, begeleiding, verzorging, prijzen, poule-indeling, enz.).

  Zelf een toernooi regelen en aanmelden......
  Dat kan ook. Er zijn genoeg leiders/trainers die zeer goede contacten hebben met andere verenigingen en binnen 'no time' een toernooi geregeld hebben. Prima......, direct doen. Maar wel s.v.p. doorgeven aan de toernooicommissie, puur voor de administratie en het actueel houden van het 'Overzicht Toernooien'.

  Naar een toernooi in het buitenland......
  Elk jaar gaan diverse teams naar het buitenland. Er zijn een aantal professionele aanbieders van buitenlandse toernooien. Zie pagina uittoernooien en klik op de pdf, te vinden onder Aanbieders Jeugdtoernooien 2018-2019, daar staan de organisaties met hun url link.

  Zelf regelen
  De toernooicommissie regelt deze toernooien niet, omdat de leider/trainer zelf keuzes moet maken m.b.t. o.a. de huisvestiging en vervoer. Tevens zijn er waarschijnlijk kosten aan verbonden, die moeten betaald worden door het team, daar kan/wil VV Peize geen rol in spelen.

  Team van VV Peize uitnodigen?
  Wilt u een VV Peize team uitnodigen voor een toernooi, s.v.p. een e-mail met de uitnodiging naar de toernooicommissie (toernooien@vvpeize.nl). De uitnodiging wordt doorgespeeld en besproken en u ontvangt z.s.m. antwoord.

  HANDIG OM TE WETEN
  Echt geen toernooi willen spelen...!!
  Wil je als leider/trainer echt geen toernooi spelen, geef dat z.s.m. door aan de toernooicommissie. Dan wordt er ook niets geregeld/vastgelegd voor dat desbetreffende team.