• VTON Voetbalmethode voor trainers en coach

Afgelopen vrijdag is er een presentatie gegeven door Erik de Jonge van VTON.
    De opkomst was redelijk te noemen en iedereen was zeer enthousiast over de werking van VTON en de vernieuwingen.

De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers, coaches en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen.

VTON geeft trainers, coaches en verenigingen volledige ondersteuning en begeleiding bij het geven van voetbaltrainingen.

De vv Peize bied al meerder jaren VTON aan, de club verplicht dan ook onze trainers dat ze hier gebruik van maken zodat er van de JO7/MO7 tot en met de JO19/MO19 sprake is van een doorlopende leerlijn.

Nieuw hierin is nu de VTON coach app en de VTON Play voor spelers.
    Deze 3 apps zijn communiceren met elkaar binnen hetzelfde team.
    Alle  3 de apps kan je downloaden in de Appstore en Google Play

Ben je trainer? Dan heb je hiervoor inloggegevens gekregen. Nee? neem dan contact met mij op.
    Ben je coach van een team? Neem dan contact met mij op en ik meld je aan.
    Ben je speler van een team? Download de VTON Play app en meld je aan, je dan aangeven in welk team je zit.
    Meer lezen over VTON? https://www.vton.nl/

De vv Peize gaat er vanuit dat alle trainer en coaches gebruik gaan maken van deze app
    Gebruik je de trainer app en/of coach app al? Goed bezig!
    Nog niet? Download de app en meld je aan.

Als er vragen zijn??.. stel ze dan ook.

Eric Huberts
    Wedstrijdzaken.jeugd@vvpeize.nl