• Afgelopen anderhalve week werd er volop geklust op en rondom de voetbalvelden van de VV Peize.

Wat gebeurde daar nu precies? Op zaterdag 1 december werden er een aantal elektriciteitskabels ingegraven naar een 2-tal plekken; op het hoofdveld naar de dug-outs en op veld 2 naar de middelste lichtmast. De klus werd vlot geklaard door hulp van een 10-tal vrijwilligers vanuit de klusploeg en vanuit de selectie. Installatiebedrijf Bos stelde de rolsteiger beschikbaar om de elektriciteitskabel van veld 2 op de juiste hoogte aan te brengen. Alle vrijwilligers dank hiervoor!!

Waarom deze elektriciteitskabels? De VV Peize gaat als een van de 1e noordelijke voetbalverenigingen gebruik maken van de diensten van VoetbalTV. Daarvoor zijn op 5 december een 2-tal camerasystemen geinstalleerd langs veld 1 en veld 2. Met VoetbalTV kunnen alle wedstrijden van 11-tallen live worden gestreamd, verder kun je als speler of ouder een gratis app (IOS en Android) downloaden. In de app kun je daarnaast als speler je eigen acties of bv. de doelpunten van je team downloaden. Op VoetbalTV.nl staat een heleboel informatie. De VV Peize heeft meteen voor een installatie op 2 velden gekozen zodat ALLE elftallen gebruik kunnen gaan maken van deze dienst.

Komend week-end draaien we proef, in de loop van de komende weken zullen we nog verder informatie verstrekken zodat we bij het begin van de 2e helft van de competitie in 2019 "full-swing" kunnen draaien. We denken bv. aan een demo-bijeenkomst voor trainers en leiders van alle 11-tallen, zij kunnen de beelden dan binnen hun team gebruiken om spelsituaties uit te leggen en te trainen.

Hieronder een paar foto’s van de installatie en het uiteindelijke resultaat.
    Zoals gezegd: komende weken meer informatie!

Bestuur VV Peize