• Van het bestuur: lockdown 16 maart; competities; opzegging

Beste leden,

Met ingang van dinsdag 16 maart zijn er een paar veranderingen in de lockdownsituatie waarin we ons bevinden van toepassing.

De regels van nu zijn:

+ buiten sporten t/m 26 jaar in teamverband toegestaan;

+ buiten sporten vanaf 27 jaar onder voorwaarden toegestaan; met max. 4 personen en 1,5m afstand;

- wedstrijden verboden; de onderlinge wedstrijden zoals die de afgelopen weken al plaatsvonden mogen wel.

De competities zullen niet meer worden hervat. Uitgezonderd de jeugdteams in categorie A (O11-1 en O19-1). Daar wordt door de KNVB nog naar gekeken. Ook onderzoekt de KNVB de mogelijkheden om later in het voorjaar kleinschalige lokale competities te houden. E.e.a. echter afhankelijk van de geldende beperkende maatregelen en wanneer die eventueel verder worden verruimd.

Tot slot. Opzegging van het v.v. Peize lidmaatschap dient dit jaar voor 15 mei 2021 te gebeuren.