• PEIZE – Peize is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een jeugdtrainer voor JO19-1.

Het JO19-1 komt uit in de hoofdklasse. Voor dit talentvolle team zoekt de club een ambitieuze en gedreven trainer-coach die met passie en kennis de trainingen kan leiden zodat de spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Peize zoekt een trainer met de volgende kwalificaties:

• Bewezen ervaring in het trainen en coachen van (prestatieve) jeugdteams.
    • In het bezit van het KNVB trainingsdiploma UEFA C-Youth (TC3), of Juniorentrainer.
    • Gepassioneerd en gedreven in het verzorgen van de trainingen.
    • Rustig en analytisch bij het verzorgen van de coaching tijdens de wedstijden
    • Kennis van de VTON trainingsmethodes is een pre (Binnen de jeugdafdeling werken wij met de training en ontwikkelmethode van de VTON).

Zijn/haar taken zijn:

• Coachen van het team bij de wedstrijden op zaterdag
    • Onderhouden van contact met de overige jeugdtrainers en de hoofdtrainer senioren. Voor uitwisseling van kennis en ervaring en doorspreken van progressie van de jeugdspelers

Peize biedt:

• Het werken binnen een gezellige vereniging waarbij plezier uitstekend gekoppeld wordt aan prestatie.
    • Het werken met een ambitieuze en talentvolle spelersgroep.
    • Het werken op een mooie accommodatie met uitstekende faciliteiten
    • Een marktconforme beloning passende bij kennis en ervaring.

Heb je tijd om ook nog een extra team te trainen? De club heeft ook voor diverse andere jeugdteams nog trainers nodig! Uiteraard kan dit op dezelfde trainingsavonden gecombineerd worden.

Voor nadere informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met het lid van de Technische commissie: Maarten van Leijen via: maarten@bakkernatuursteen.nl.