• Update Corona virus

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”
    We houden ons aan dit advies voor deze week. Het bestuur zal de komende dagen bespreken of de trainingen en kleine (minder dan 100 personen) activiteiten in de kantine voortgang kunnen hebben. Houd de website in de gaten.