• Trainers gezocht

De VV Peize is een fijne en gezellige voetbalvereniging in het Noord Drentse dorp Peize, met ongeveer 400 leden die allen op hun eigen wijze (recreatief of prestatief) hun sport kunnen beoefenen. Binnen de club ontstaan er voor het seizoen 2021-2022 enkele vacatures voor TRAINERS voor o.a. de volgende teams:

SENIOREN

Assistent trainer 1e en 2e selectie

Als assistent-trainer assisteer je de hoofdtrainer op de trainingsavonden van de 1e en 2e selectie (dinsdag- en donderdagavond). Je hebt daarbij wel een volwaardige inbreng en begeleidt een eigen groep.  Tevens ben je op de zondagochtenden betrokken bij coaching en begeleiding van het 2e elftal Zondag senioren dat uitkomt in de Reserve Hoofdklasse.

Wij zoeken voor de rol van assistent trainer iemand met de volgende kenmerken:

> Gepassioneerde trainer of oud speler (die dan tenminste in een 1e elftal op 3e klasse niveau heeft gespeeld);

> Iemand die vanuit zijn persoonlijkheid een verbindende factor kan spelen binnen de selectie tussen het 1e en 2e team;

> Een afgeronde trainerscursus is niet noodzakelijk maar wel een pre.

JEUGD

JO15-1: (Hoofdklasse)

JO17-1: (Hoofdklasse / 1e klasse)

JO17-2: (2e klasse )

JO19-1: (Hoofdklasse )

Wij zoeken voor alle teams trainers met de volgende kwalificaties:

• Ervaring in het trainen en coachen van (prestatieve) jeugdteams;
    • In het bezit van het KNVB trainingsdiploma UEFA C-Youth (TC3), of Juniorentrainer;
    • Gepassioneerd en gedreven in het verzorgen van de trainingen;
    • Rustig en analytisch bij het verzorgen van de coaching tijdens de wedstijden.

Zijn/ haar taken zijn:

• 2x per week verzorgen van de training;
    • Coachen van het team bij de wedstrijden op zaterdag;
    • Onderhouden van contact met de overige jeugdtrainers en de hoofdtrainer senioren. Voor uitwisseling van kennis en ervaring en doorspreken van progressie van de jeugdspelers.

Wij bieden:

• Het werken binnen een gezellige vereniging waarbij plezier uitstekend gekoppeld wordt aan prestatie;
    • Het werken met een ambitieuze en talentvolle spelersgroep;
    • Het werken op een mooie accommodatie met uitstekende faciliteiten;
    • Een marktconforme beloning passende bij kennis en ervaring.

Voor nadere informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen met Maarten van Leijen, lid van de Technische commissie, via e-mail: maarten@bakkernatuursteen.nl.