• De voorlopige indeling van de teams voor seizoen 2024-2025 is bekend.

  De TC heeft, na overleg met de trainers, leiders en coördinatoren, de indeling gemaakt. De nieuwe indeling van O19 en ouder volgt later.
  Het was dit jaar een enorme uitdaging om alle spelers in te delen. Dit komt omdat er spelers zijn gestopt met voetballen en de aantallen kwamen bij meerdere teams erg slecht uit. Wij hebben deze vijf-sterren puzzel uiteindelijk opgelost door o.a. een extra O14 team te formeren en spelers over te plaatsen binnen de leeftijdscategorie of naar een oudere leeftijdscategorie. Uiteindelijk is het gelukt om alle spelers weer in een team te plaatsen voor het nieuwe seizoen en daar zijn wij erg blij mee.

  De TC houdt bij het indelen van de teams in eerste instantie rekening met het verengingsbelang en teambelang. Vervolgens proberen wij elke speler op zijn of haar niveau in te delen door te selecteren op o.a. speelsterkte en leeftijd; waar mogelijk wordt er rekening gehouden met persoonlijke voorkeur.

  Bij VR1 zijn op dit moment onvoldoende speelsters beschikbaar. Indien het niet lukt om voldoende speelsters bijeen te krijgen, worden zij, waar mogelijk, alsnog bij een regulier team ingedeeld.

  De indeling is nog niet definitief, de komende periode kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd. Mocht je vragen hebben over de nieuwe indeling dan kun je dit aangeven bij de TC via email: tc@vvpeize.nl

  Namens TC vv Peize,
  Gerard Mensinga (vz)
  Arjan Gritter
  Gert Ebels
  Marcel Venema
  Ronald van Biessum

  *De trainers en trainingstijden van de teams zijn nog niet bekend en zullen op een later moment worden gecommuniceerd.

  Indeling def v2

rfwbs-slide