• Een aantal jeugdteams zijn al weer gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Met de start van het nieuwe schooljaar beginnen ook de trainingen van de overige jeugdteams weer. Bijgevoegd is het overzicht voor de start van het komend seizoen.

We zijn blij te kunnen melden dat het de TC wederom is gelukt voor alle teams een trainer / trainster aan te stellen. Dit komt mede door het samenwerkingsverband dat we als club zijn aangegaan met het Alfa-college.

Dit seizoen zal een groep gemotiveerde studenten de trainingen verzorgen voor de teams JO8-1 tm JO11-2. Uitkomst van deze samenwerking is verder dat de trainingen op de maandag tussen 15.00-17.00u zullen worden aangeboden. Hierdoor is de circuittraining van Henk Veenhof verplaatst naar de woensdagmiddag. De studenten staan onder begeleiding van Ronald van Biesum en Gerwin Bodewes, docent aan het Alfacollege. Daarnaast is er bij enkele teams een vrijwillige trainer bijgevoegd. Voorwaarde voor de TC was hierin wel dat hij of zij dan wel op vastgestelde tijden beschikbaar moest zijn. Helaas hebben we hierdoor op dit moment ook enkele vrijwillige trainers moeten teleurstellen. We vragen hiervoor echter begrip omdat we hebben gemeend als partner ook een goed aanbod te moeten leveren aan het Alfa-college.

Naast bovengenoemde studenten geeft de vv Peize tevens plaats aan een 5-tal stagiaires (ook van het Alfa-college) die op de woensdag bij de circuit-trainingen van Henk Veenhof zullen worden betrokken.

Een nadeeltje is dat de studenten ivm het begin van hun studiejaar iets later starten dan onze start van het seizoen. 9 september as zullen we de studenten namelijk binnen onze club verwelkomen en voorstellen aan de groepen. Hierna zullen ze zelf voor de groep gaan staan. Tot die tijd zal onze trainerscoördinator Ronald van Biesum voor vervanging zorgen op de maandag.

We zijn als TC en bestuur zeer blij met bovengenoemd initiatief en zijn zeer benieuwd naar de ervaringen die we met elkaar gaan opdoen.

Verder hebben we binnen het bestuur besloten alle trainers te voorzien van een trainingspak en een trainingsjas voor de winterperiode. 9 sept zal in de bestuurskamer een passessie worden gehouden waarbij de gewenste maten kunnen worden doorgegeven. Iedere trainer/trainster die nog niet is voorzien van deze kleding wordt verzocht even langs te komen.
    Rest ons alle trainers veel plezier te wensen bij het geven van hun trainingen. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kunt u altijd bij ons terecht.

Technische commissie
    Gerard Mensinga: Senioren en Vrouwen
    Maarten van Leijen: JO 19 tm JO 15
    Arjan Gritter: JO 14 tm JO 11 MO17 tm MO 13