• Geachte leden,

Hierbij wil ik even reageren op de reacties die we als bestuur en projectgroep tot dusver hebben mogen ontvangen op de nieuwsbrief over het voorlopig ontwerp van het nieuwe sporthuis .

We zijn blij met de reacties die we tot dusver hebben mogen ontvangen van een aantal leden van onze club.
    Naast onze leden krijgen we ook reacties van andere betrokkenen.

De reacties zijn tot dusver positief, opbouwend en gelukkig worden er ook een aantal kritische vragen gesteld.
    Goed om te lezen is dat dit met respect gaat voor het team dat het VO tot dusver tot stand heeft weten te brengen.

Uit de reacties blijkt verder de grote betrokkenheid en het is duidelijk dat een ieder op zoek is naar het meest ideale plaatje voor de korte en langere  termijn en dat de nieuwbouw een meerwaarde moet worden voor ons dorp maar zeker ook voor onze club.

Ik zou aan die leden willen vragen die nog niet hebben gereageerd dit alsnog te doen wanneer er vragen, opmerkingen of andere reacties zijn. Je kunt nu je stem laten gelden tot 19 februari via het mailadres sporthuispeize@gmail.com

Weet dat de reacties voor het bestuur en de projectgroep belangrijk zijn.

Harm Jan Danker, voorzitter vv Peize