• PLUS De Weerd Jeugdtoernooi bij VV Peize op zaterdag 1 juni 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 organiseert de Voetbalvereniging Peize weer haar jaarlijkse PLUS De Weerd Jeugdvoetbaltoernooi voor JO8, JO9, JO10, JO11, MO11 en JO12 teams.

Even wat algemene informatie:

- ’s Ochtends (aanvang 9.00 uur t/m ca. 11.45 uur) vindt het toernooi voor de JO8, JO9 en JO10-teams plaats;
    - ’s Middags (aanvang 13.00 uur t/m ca. 16.00 uur) vindt het toernooi voor de JO11, JO12 en MO11 teams plaats;

- er wordt gespeeld conform de bekende competitievormen qua veldgrootte en          aantal spelers.

• Gestreefd wordt naar poules van 5 teams;
    • Na een wedstrijd, wedstrijd rust en maximaal 1x 2 wedstrijden achter elkaar rust, dan wel maximaal 1 x 2 wedstrijden achter elkaar spelen;
    • Poules worden (voor zover mogelijk) gelijkwaardig ingedeeld;
    • Inschrijving geschiedt op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’;

U kunt zich inschrijven voor dit toernooi met teams van uw eigen voetbalvereniging. Via e-mail (jeugdtoernooi.vvpeize@gmail.com) kunt u uw gegevens van uw team en contactpersoon e.d. doorgeven. U ontvangt dan spoedig antwoord van ons.

Net als afgelopen edities hopen wij ook dit jaar weer een gezellig en sportief toernooi te kunnen organiseren.

Hopelijk tot 1 juni a.s.

Met vriendelijke groet,