• Oranje onder 19 in de regio!

Eind maart speelt het Nederlands elftal voor mannen onder 19 jaar in jullie regio het UEFA EK-kwalificatietoernooi. Oranje Onder 19 kan zich daar plaatsen voor het EK van komende zomer in Noord-Ierland. Een uitgelezen mogelijkheid om met jullie (jeugd)leden een bezoek te brengen aan een Oranje wedstrijd in de regio.

Dit is de ideale kans om bijvoorbeeld toptalenten als Sepp van den Berg, Ryan Gravenberch en Joshua Zirkzee, die normaal alleen maar in stadions te zien zijn, van dichtbij te bewonderen en misschien wel een handtekening te scoren!

Voor Oranje Onder 19 staan de volgende wedstrijden op het programma:

• Woensdag 25 Maart, 19:00 uur: Nederland O19 - Finland O19, Achilles 1894, Assen – entree: staanplaatsen € 3,-, tribuneplaatsen € 6,-
    • Zaterdag 28 Maart, 16:00 uur: Nederland O19 - Zwitserland O19, Harkemase Boys, Harkema – entree: vrij toegang
    • Dinsdag 31 Maart, 19:00 uur: Tsjechië O19 - Nederland O19, Achilles 1894, Assen - entree: staanplaatsen € 3,-, tribuneplaatsen € 6,-

Alleen de winnaar van deze groep van vier teams plaatst zich voor het EK in Noord-Ierland.

Klik hier voor de poster.