• Na vele jaren deel te hebben uitgemaakt in de tweede klasse is het het vlaggenschip van VV Peize dit seizoen helaas niet gelukt om zich in deze klasse te handhaven.

Afgelopen maandag werd in het promotie-degradatie duel tegen Veendam 1894 op het sportpark van de VV Glimmen een 4-2 nederlaag geleden, waardoor ons eerste elftal helaas degradeert naar de derde klasse.

Ik denk dat wij als bestuur namens de gehele vereniging durven uit te spreken dat het dit seizoen niet altijd meezat. Reeds bij aanvang van de competitie werden wij geconfronteerd met vele blessures, waardoor het vermoeden reeds rees dat het een moeilijk seizoen zou gaan worden.

Nu, een paar dagen na de degradatie, zijn wij met z’n allen denk ik weer over de grootste teleurstelling heen en ben ik van mening dat wij, na een verdiende vakantie, ons moeten richten op het komende seizoen  en moeten proberen om weer een stap hoger te komen. De tijd zal dit leren.

Als voorzitter wil ik namens het bestuur de spelers, de trainers, de begeleiders, de verzorgers, de grensrechters van de selectie hartelijk dank zeggen voor de getoonde inzet in het afgelopen seizoen.

Daarnaast willen wij onze trouwe supporters hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid op de zondagmiddagen.

Als voorzitter weet ik zeker dat wij met eenzelfde inzet van iedereen ook in de derde klasse een  mooi seizoen gaan beleven.

Rest mij nog om iedereen namens het bestuur een fijne vakantie te wensen en hopen wij jullie allemaal in het nieuwe seizoen weer op ons prachtig sportcomplex te mogen ontmoeten.

Harm Jan Danker
    Voorzitter VV Peize