• Lockdown 19-12-21

Beste voetballers, beste coaches, leiders en andere begeleiders, beste ouders,

Vanochtend, zondag 19 december 2021 om 05:00u, is een nieuwe lockdown ingegaan. Een lockdown die gevolgen heeft voor iedereen. Voor ons als voetbalvereniging, voor ons als voetballers. Vooralsnog is deze lockdown van toepassing tot medio januari 2022. De consequenties nu voor ons als voetballers zijn:

# alle wedstrijden die nog op de rol stonden zijn afgelast;

# naast de kantine blijven nu ook de kleedkamers gesloten.

Specifiek

# voetballers t/m 17 jaar kunnen iedere dag tot 17u nog steeds in groepsverband trainen en mogen onderlinge wedstrijden organiseren en spelen. Ons sportpark kan daartoe gebruikt worden. Organiseer en regel het in samenwerking met de trainers en leiders en de TC;

# voetballers van 18 jaar en ouder mogen in tweetallen trainen waarbij wel afstand gehouden dient te worden. Ook tot uiterlijk 17u. Maar let op! Meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband en zijn niet toegestaan.

Advies

Er mag nu heel veel niet, maar dit betekent niet het einde van de wereld. Blijf daarom in beweging! Je kan in en om Peize prachtig wandelen, hardlopen, fietsen of mountainbiken. In Peize zijn diverse gelegenheden om je lichaam te onderhouden of trainen, zoals op ons sportpark als ook in het beweegpark. De toren Het Beeld in de Onlanden is een prima benen- en conditietrainer. Vraag: hoeveel treden heeft Het Beeld? Vraag 2: hoe lang (kort) doe jij er over om boven te komen?

Kortom: blijf bewegen! Het houdt je lichaam en geest fit en fris.

Advies 2

Deze tijden zijn voor iedereen moeilijk. Voor mensen privé als ook voor horeca en retail. Koop daarom lokaal. Daar ondersteun je de plaatselijke middenstand in Peize mee. Bestel en haal bijvoorbeeld af bij Cafetaria Kok, Café Ensing, Pizzeria Al Paese en Bij Boon, onze hoofdsponsor. Doe de boodschappen bij Plus de Weerd, onze shirtsponsor junioren. En voor alle andere benodigdheden of werkzaamheden denk aan onze andere sponsoren: www.vvpeize.nl/sponsoring

Tot slot

En ook nu geldt nog steeds: houdt afstand; bij klachten blijf thuis en doe een (zelf)test.

rfwbs-slide