• Hé! Jij daar! We hebben je nodig!
    Hé! Jij daar! We hebben jou nodig!

Want we voetballen graag, of kijken graag toe en drinken graag koffie of een biertje tijdens en na de wedstrijd. En ondertussen zijn er zichtbaar en onzichtbaar allemaal vrijwilligers actief om dat te faciliteren.

Maar we zoeken ook nog. We zoeken jou!
    Bijv. als KEEPERSTRAINER. Voor de jeugd van 13 - 19 jaar. Tijden en tijdsbesteding in overleg met de TC.
    Meld je svp bij de technischecommissie@vvpeize.nl.

We zoeken SCHEIDSRECHTERS om de thuiswedstrijden in goede banen te leiden.
    Aanmelden of meer info via wedstrijdzakensenioren@vvpeize.nl.

En we zoeken enthousiaste KANTINEMEDEWERKERS om de bovengenoemde koffie te zetten en te schenken, om dat biertje perfect te tappen, om een gehaktbal van de juiste saus te voorzien, om met de muziek de juiste toon te zetten. Reageren? Graag via kantine@vvpeize.nl.

Het is allemaal niet moeilijk, het is niet zwaar, maar voor en naar iedereen wel een prachtige bijdrage aan onze mooie vereniging.

rfwbs-slide