• Hallo medebewoners van Peize,

Wij, de voetballers van jo8 van voetbal vereniging Peize, zouden het leuk vinden als wij iemand blij kunnen maken met de rol van vaste spelbegeleider. Je mag dan om de zaterdag onze thuis wedstrijd fluiten.

Wij zitten op voetbal omdat wij het heel erg leuk vinden. Elke zaterdagmorgen hebben wij heel veel plezier met elkaar. Omdat er wel regels zijn, en een wedstrijd sportief moet verlopen is er altijd een spelbegeleider aanwezig. Hij of zij zorgt ervoor dat wij de wedstrijd met plezier spelen, beleven en leren. De spelbegeleider staat niet in, maar langs het veld en grijpt alleen in wanneer de spelregels worden overtreden.

Wij kunnen natuurlijk ook onze ouders vragen maar misschien vindt u het ook leuk om deze rol op u te nemen.

Helaas kunnen wij u niet betalen. We krijgen nog geen zakgeld. We kunnen u wel een hele leuke morgen geven met:
    Voetbalplezier
    Sociaal actief zijn
    Koffie
    En een lach

Vind u het leuk om onder de mensen te zijn, heeft u affiniteit met sport en lijkt het u leuk onze spelbegeleider te zijn, dan mag u contact opnemen met Roelof 0616419011. Hij is samen met Laura onze coach.

Oh ja, ophalen en terug naar uw huis brengen is geen probleem!!!!!

Groeten voetballers JO8 VV Peize