• Gedrag op en langs het veld.

Voetbal is een fantastische sport, waar miljoenen mensen in Nederland van genieten. Met zijn allen dragen we er de verantwoordelijkheid voor om te zorgen dat iedereen, zowel binnen als buiten het veld, op een prettige en onbezorgde manier van voetbal kan genieten.

De wedstrijd van V.V. Peize- FC Lewenborg JO<19 is afgelopen zaterdag op een zeer vervelende manier geƫindigd. Het bestuur wil met klem laten weten dat we het gedrag van zowel enkele spelers als enkele mensen uit het publiek zeer teleurstellend vinden. V.V.Peize onwaardig!. Het nuttigen van alcohol langs de lijn en het, zeer, negatief reageren op elkaar past niet binnen onze vereniging. Wat ons betreft is er bij dit incident een duidelijke grens overschreden en we beraden ons op mogelijke sancties.

We willen iedereen vragen om persoonlijk invulling te geven aan een respectvolle en gezellige vereniging. Men kan en mag elkaar daarbij aanspreken op negatief en/of respectloos gedrag.

We willen een compliment geven aan de trainer van het team en enkele betrokkenen die door hun rustige en kordate optreden erger hebben voorkomen.

Dank daarvoor! Het bestuur.