• Maak kennis met onze nieuwe hoofdtrainer, Elte Hofman

Komend seizoen is de 34 jarige Elte Hofman onze nieuwe hoofdtrainer. Vanuit zijn woonplaats Zuidhorn, waar hij met zijn vriendin en vierjarige zoontje woont, zal hij meerdere keren per week naar Peize reizen om de selectie te trainen en te coachen bij de wedstrijden. Op zaterdag komt hij de jeugd bekijken. Naast voetbaltrainer is hij als event marketeer werkzaam bij een kinderopvangorganisatie, SKSG.

Elte was zelf altijd fanatiek voetballer en kwam o.a. uit voor Oranje Nassau, CVVB Bedum en Be Quick 1887. Vanwege blessureleed is hij bij zijn laatste club GRC als speler overgestapt naar jeugdtrainer. Hij behaalde TC3 en TC2 diploma’s en heeft veel training bij de jeugd gegeven. Twee jaar was hij assistent trainer van het eerste elftal bij V.V. Gorecht en op het moment dat de hoofdtrainer daar vertrok vond hij het tijd om zelf ook verder om zich heen te kijken. Gelukkig stond Peize op Elte’s wensenlijstje en was er na een gesprek gelijk een goede match.

Elte kijkt enorm uit naar een nieuwe start en om er, in de tweede klasse, samen met de spelers en staf een mooi seizoen van te maken.

Inmiddels heeft hij met alle spelers contact gehad en heeft, ondanks gesloten velden op ons sportpark, elders een start gemaakt met de eerste training. Daarnaast hoopt hij dat het goed gaat met alle maatregelen omtrent het corona virus en er ook weer spoedig zonder de 1,5 meter kan worden getraind en wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Elte, van harte welkom en heel veel succes!