• Ruben Janssen
  Mijn naam is Ruben Janssen 19 jaar.
  Momenteel spelende bij vv Glimmen in het 2e senioren elftal samen met mijn vriendenkring.
  Ik ben zelf nog trainer bij vv Glimmen jo-7,jo-8 en jo-9
  Dit jaar ben ik gestart in het 2e leerjaar van het Alfa-college Sport en Bewegen, ik volg hier het profiel trainer-coach.
  Daarnaast probeer ik dit jaar mijn Pupillen certificaat te behalen van de KNVB.
  Vanuit het eerste oog opslag zag ik enthousiaste en gedreven jongens en meisjes .
  Ik kijk er naar uit om met deze groepen te mogen starten.
  We gaan er met z’n allen een top periode van maken.
  Na deze periode hoop ik samen met mijn mede studenten de groepen een stapje veder te brengen
  in hun ontwikkeling.

  Rick Hovinga
  Hallo, mijn naam is Rick Hovinga ik ben 18 jaar. ik zit in het 3e jaar van het Alfa-college Sport en Bewegen. Ik volg hier de Johan Cruijff opleiding omdat ik de laatste 3 jaren bij Cambuur het gevoetbald. Vanaf dit seizoen voetbal ik bij Be Quick Jo19-1 en sta ik in de spits. Het lijkt me leuk om samen met jullie veel te gaan scoren en op een plezierige manier te trainen.

  Robin van Hemmen
  Mijn naam is Robin, ik ben 18 jaar oud en ik zit nu in het 3e leerjaar van het Alfa-college Sport en bewegen. Ik voetbal zelf bij VV Harkstede in de JO19-1 en ik geef daar ook training. Ik kijk er naar uit om de teams van Peize training te geven de komende tijd. En ik hoop de kinderen wat te leren en misschien zelf ook nog wat ervaring op te doen.

  Eedriss Taraki
  Ik ben 21 jaar en zit in het 2e leerjaar van de opleiding Alfa-college Sport en Bewegen. Op dit moment speel ik bij NEC Delfzijl, tevens ben ik trainer bij vv Gorecht Jo17-3 en Jo19. Daarnaast werk ik bij IFA-PRO Football Academy Trainer waar wij individueel training geven aan voetballers die extra willen investeren.
  Het lijkt mij mooi om training te geven bij alle leeftijds categorieën maar mijn voorkeur op dit moment gaat naar jeugd en pupillen trainer want ik vind het mooi en zeer leerzaam om met jeugd te gaan werken. En vv Peize biedt die mogelijkheid aan zo dat wij onszelf kunnen ontwikkelen in training geven en daardoor de jeugd van vv Peize te kunnen verbeteren.
  Ambitie: Professionele Voetbal Trainer/Coach worden en als bondscoach aan de slag te gaan.

 • Ruben Janssen

 • Rick Hovinga

 • Robin van Hemmen

 • Eedriss Taraki