• Actie t.b.v. aanschaf zelfrijdende belijjningsmachine

Vrijwilligers zijn het fundament van elke vereniging. Zo ook bij onze mooie voetbalvereniging. Eén van de taken die regelmatig uitgevoerd moet worden, is het kalken van de lijnen. Om onze drie velden te pre-pareren, moet elke keer zo’n 2000 meter lijn getrokken worden. Kees Hagenouw is de man die deze klus (naast vele andere klussen) altijd op zich neemt. Met veel plezier overigens. Kees bewijst ons daarmee een grote dienst en zelf vindt hij het mooi werk. Het mes snijdt dus aan twee kanten.
    Maar Kees wordt een dagje ouder en hij moet steeds vaker anderen inschakelen om alle lijnen op het veld te krijgen. Om die reden willen wij voor Kees een zelfrijdende belijningsmachine aanschaffen, zodat hij ook in de toekomst onze lijnen kan blijven zetten.

Een actie voor alle teams

Om in het benodigde bedrag voor de aanschaf van de machine te kunnen voorzien, is bedacht om dit middels een gezamenlijke actie in te vullen. De bedoeling is dat elk team (dus de gehele vereniging) hier zijn steentje aan bijdraagt.

Een nadere toelichting omtrent de precieze invulling volgt. De uitvoering van de actie staat gepland in de maand april.

Download hier de nieuwsbrief