• Een kerstgroet

  Beste vv Peizenaren,

   

  We hebben een bijzonder jaar achter de rug.

  Sportief met vreugde en verdriet, want met kampioenschappen én degradatie. 

  Voetballend waren de randvoorwaarden niet super. Immers ons clubgebouw kraakt en piept aan alle kanten, ons hoofdveld was voor wedstrijden op heel veld niet beschikbaar. En dat had en heeft consequenties voor de belasting van de andere velden.

  Ondertussen vindt er achter de bouwhekken iets fantastisch plaats, namelijk de realisatie van het Sporthuis Peize. Het Sporthuis is bijna klaar en wordt in week 3 van 2024 opgeleverd. Daarna zullen we beginnen met de inrichting.

  Er zijn nog wel een paar uitdagingen. O.a. de toegang en het hoofdveld welke in samenwerking met de gemeente Noordenveld zal worden gerealiseerd. Én de aansluiting op het net, welke door Enexis in Q2 is gepland. We proberen uit alle macht deze actie naar voren te trekken.

  Het Sporthuis wordt een prachtig thuis voor voetballers en zaalsporters.

  Inmiddels is per 01-01-24 Paul Splinter als beheerder Sporthuis gecontracteerd. Met een tweede persoon hopen we spoedig ook tot definitieve afspraken te komen. Per 1 januari a.s. is Arend Trip niet meer aanwezig in de kantine van de Sporthal en zal vv Peize, o.a. Paul, daar voor de beheerstaken zorgdragen.

  Vele personen zijn afgelopen jaar weer actief geweest. Binnen en buiten de lijnen. Op de voorgrond en op de achtergrond. Hartstikke bedankt voor jullie bijdrage, energie en tijd die jullie allemaal in onze mooie club stoppen.

  Twee personen hebben de afgelopen periode hun activiteiten beëindigd. Tim van Wilsum was beoogd penningmeester, maar ziet om moverende redenen af van deze functie. Tim blijft aan de zijlijn wel actief met specifieke taken. Sikke Datema heeft zijn taken als consul neergelegd. Sikke is jarenlang consul geweest en stond voor dag en dauw al op ons sportveld om velden goed of af te keuren. Sikke bedankt voor jouw jarenlange inzet voor v.v. Peize.

  Rest ons niets anders dan een ieder prachtige Kerstdagen en een gezond en sportief 2024 te wensen.

  Christiaan, Eric, Eric, Gerard, Harm Jan, Jannes, Niek en Simon

rfwbs-slide