• Vrijdagavond 21 december vond in onze kantine weer het jaarlijkse spektakel "De Voetbalkwis" plaats.
    Dit jaar, niet zoals andere jaren georganiseerd door Gert Ebels en Hendrik Timmer, maar door Gert Ebels en Klaas Palmer. Hendrik moest vanwege andere verplichtingen dit jaar verstek laten gaan.

In totaal deden er 11 teams mee aan de kwis, waaronder twee damesteams en een team "ouders van".

Na een zeer spannende strijd werd uiteindelijk gewonnen door het team 45+, gevolgd door team zondag 2 en team 35+.
    Gesproken moet worden van een zeer geslaagde avond, waarmee wordt aangetoond dat het bij onze vereniging niet alleen om voetbal gaat. Gezelligheid en saamhorigheid staat ook hoog in het vaandel.

Langs deze weg Gert en Klaas hartelijk bedankt dat jullie deze avond hebben willen organiseren.
    Niet te vergeten hartelijk dank aan de leden van onze kantinecommissie die zich ook deze avond weer van hun beste kant lieten zien.