• Clubkas Campagne. Geef uw stem aan V.V. Peize

Onze V.V. Peize kan door deelname aan de Rabo Clubkas Campagne geld verdienen voor nieuwe dug-outs op veld 2 en 3.

De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat klanten die ook lid zijn van Rabobank Stad en Midden Groningen inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen mogen vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Deze leden bepalen hoe het beschikbaar gestelde bedrag van € 150.000,- verdeeld wordt. Jullie stem is dus geld waard. Het is dan ook van groot belang dat we zoveel mogelijk stemmen werven. De stemperiode is weer gestart en loopt tot 28 februari.

Via de post hebben alle leden van de Rabobank een persoonlijke kaart ontvangen, of je ontvangt deze binnenkort, met een unieke stemcode . Je kunt inloggen via de site en je stem uitbrengen op V.V. Peize. De uitleg staat in de brief en op de site.