• Baldadigheden op ons sportpark

  Het sportpark waar v.v. Peize is gevestigd heet een gemeentelijk sportpark. Dit maakt dat ons sportpark een open sportpark is waar in principe iedereen welkom is. Welkom zijn voetballers, toeschouwers, (daily mile) wandelaars, gebruikers van de naschoolse opvang, PiB en ook andere gebruikers.

  Onder die andere gebruikers is de groep te scharen die geregeld van ons terras gebruik maakt. En dat gebruik op zich is oké. Wat is er leuker dan zonder gestoord te worden te kunnen chillen. Maar omdat dit vaak in het donker gebeurt, ontstaat er schijnbaar een sfeer dat je je dan van alles kunt veroorloven.

  En zo treffen wij als voetbalvereniging dan ook vaak divers afval aan; blikjes, sigarettenpeuken, lege zakjes snoep en wiet. En die liggen dan niet in de daartoe bestemde afvalbakken. Ook wordt er zo nu en dan wel eens wat vernield. De diverse brandplekken in de houten tafels zijn daar o.a. de stille zwarte getuigen van.

  Dit weekend was het weer eens raak met kapot gegooide bierflesjes. Je moet er toch niet aan denken dat een gebruiker van de naschoolse opvang of een voetballer van v.v. Peize zich daar aan snijdt.

  De maat is voor het bestuur van v.v. Peize daarom meer dan vol en doen we via deze weg een oproep.

  Zit jij wel eens op het terras? Wees welkom. Maar gedraag je dan ook. En gedragen betekent hier dat je je en jullie afval in de afvalbak doet en lege flesjes in de glasbak. Afval laten slingeren, dingen kapot maken, flesjes kapot gooien is volstrekt onacceptabel. In dat laatste geval ben je simpelweg niet meer welkom op ons sportpark.

  Ben je dan ook nog lid van v.v. Peize (en die signalen zijn er), dan zijn we genoodzaakt om gepaste maatregelen tegen jou als lid te nemen.

   

  Het bestuur van v.v. Peize

rfwbs-slide