• Afscheid trainers

Het seizoen is zo goed als ten einde waardoor wij ook afscheid gaan nemen van drie trainers van onze vereniging.
    Als eerste willen we eerste elftaltrainer Henk Veenhof ontzettend bedanken voor zijn tomeloze inzet voor onze selectie elftallen. We vinden het jammer dat we hem niet meer in het zonnetje kunnen zetten maar gelukkig is er nog een gezellige avond samen met de selectie waar op gepaste wijze aandacht aan zijn vertrek zal worden besteed. Gelukkig blijft Henk zich wel inzetten bij de jeugd en zien wij hem volgend seizoen weer terug als jeugdtrainer op ons sportpark.

JO-19-1 trainer Jesper Mulder gaat volgend jaar training geven bij ACV in Assen. Wij danken Jesse voor zijn sportieve inzet en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugdleden. Veel succes bij de nieuwe club.

Jeugdtrainer Wisse Nomden is speler bij de selectie van VV Peize. Volgend seizoen zal Wisse als hoofdtrainer aan de slag gaan bij VEV’67 JO13-1. Daarnaast blijft hij jeugdtrainer bij de voetbalschool van FC Groningen. We blijven Wisse als speler op ons sportpark zien en wensen hem heel veel succes als trainer.