• PLUS De Weerd Jeugdtoernooi bij VV Peize op zaterdag 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert de Voetbalvereniging Peize weer haar jaarlijkse PLUS De Weerd Jeugdvoetbaltoernooi voor JO8, JO9 en JO11 teams.

- ’s Ochtends (aanvang 9.00 uur t/m ca. 11.45 uur) vindt het toernooi voor de JO8 en JO9-teams plaats;
    - ’s Middags (aanvang 13.00 uur t/m ca. 16.00 uur) vindt het toernooi voor de JO11-teams plaats.

• Gestreefd wordt naar poules van 5 teams;
    • Wedstrijden bij de JO-8 en JO-9 duren 14 minuten;
    • Wedstrijden bij de JO-11 duren 16 minuten;
    • Na een wedstrijd, wedstrijd rust en maximaal 1x 2 wedstrijden achter elkaar rust, dan wel maximaal 1 x 2 wedstrijden achter elkaar spelen;
    • Poules worden (voor zover mogelijk) gelijkwaardig ingedeeld;
    • Inschrijving geschiedt op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’;
    • JO8-teams spelen 6 tegen 6;
    • JO9-teams spelen 6 tegen 6;
    • JO11-teams spelen 7 tegen 7.

U kunt zich inschrijven voor dit toernooi met teams van uw eigen voetbalvereniging. Via e-mail (toernooien@vvpeize.nl ) kunt u uw gegevens van uw team en contactpersoon e.d. doorgeven. U ontvangt dan spoedig antwoord van ons.

Net als afgelopen edities hopen wij ook dit jaar weer een gezellig en sportief toernooi te kunnen organiseren.

Hopelijk tot 2 juni a.s.

Met vriendelijke groet,