• Ledenadministratie

Ton van der Meijs ledenadministratie@vvpeize.nl 050-5033663

CONTRIBUTIE 2016-2017: Bankrekeningen Rabobank Noordenveld NL34RABO03531.044.69
    19 jaar en ouder € 166,50 per jaar veld
    13 t/m 18 jaar € 120,50 per jaar veld (inclusief reiskosten)
    6 t/m 12 jaar € 95,50 per jaar (inclusief reiskosten); kabouters € 45
    Kledingplan € 36,- per jaar

Niet spelend lid € 24,- per jaar Niet spelend lid recreatief € 83,- per jaar
    Tijdens de algemene jaarvergadering in oktober kunnen de contributies gewijzigd worden.
    Contributie wordt met € 75 verhoogd indien geen kantinediensten o.i.d. worden verricht. Voor de daarvoor in aanmerking komende personen wordt de contributie verhoogd voor het wassen van het tenue (€ 30).

Contributie kunt u niet contant betalen aan een van de bestuursleden. Alle leden betalen contributie via automatische incasso.
    Deze moet worden ingevuld bij inschrijving. De contributie kan betaald worden via een eenmalig incasso voor de jaarcontributie of er wordt in vier gelijke termijnen(okt./dec./febr./april) van de rekening afgeschreven. Wanneer bijzondere omstandigheden verhinderen aan de verplichtingen te voldoen dient men zich tot de penningmeester te wenden. Het lidmaatschap van de vereniging wordt aangegaan voor het gehele seizoen van 1 juli tot en met 30 juni. Gedurende deze gehele periode is contributie verschuldigd.

Lid worden van onze leuke voetbalclub? Douwnload het aanmeldformulier en vul deze volledig in en lever deze in bij de ledenadministratie. (adres staat op het formulier)
    Download hier
    Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden en wel vóór 14 juni

bij de Ledenadministratie, Turfringen 22, 9321 AZ Peize.